12:29 22.12.2015

Посли країн-членів G7 закликають ВР цього тижня проголосувати за проект держбюджету-2016 і податкову реформу

1 хв читати
Посли країн-членів G7 закликають ВР цього тижня проголосувати за проект держбюджету-2016 і податкову реформу

Посли країн-членів Групи семи (G7) закликають Верховну Раду на поточному пленарному тижні проголосувати за проект державного бюджету наступного року, а також за зміни в податкове законодавство.

"Посли країн-членів Групи семи закликають депутатів Верховної Ради України підтримати пакет, запропонований урядом. Реформи, якими Україна взяла на себе зобов'язання відповідно до програми її співпраці з МВФ, стануть вирішальним чинником відновлення економічної стабільності і повернення України на шлях до зростання і процвітання. Ми закликаємо депутатів Верховної Ради України до чіткого виконання своїх повноважень, щоб не ставити під загрозу цю програму", - зазначено в заяві послів країн-членів G7, поширені посольствами Німеччини в Україні і США в Україні.

Дипломати очікують, що цього тижня у Верховній Раді відбудеться голосування за державний бюджет-2016 і доповнення до Податкового кодексу України. "Посли країн-членів Групи семи спостерігають за цим процесом останніми місяцями. Ми вітаємо і повністю підтримуємо зусилля уряду, зокрема міністра фінансів пані Яресько та її колег, стосовно досягнення ефективної домовленості, що відповідає реформаторським зобов'язанням України у рамках її програми співпраці з МВФ", - зазначено в заяві.

На думку послів, прийняття збалансованого з фіскальної точки зору бюджету "життєво важливе для оздоровлення української економіки і стабільності, а також для подальшого надання фінансової підтримки міжнародними партнерами України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА