16:07 20.01.2016

У Донецькій області за підтримки ООН планують відновити понад сотню соцоб'єктів

1 хв читати
У Донецькій області за підтримки ООН планують відновити понад сотню соцоб'єктів

Завдяки програмі розвитку ООН (ПРООН) влада Донецької області розраховує на відновлення понад сотні соціальних об'єктів, повідомляє прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Як повідомляє в середу прес-служба Донецької ОблВЦА, завдяки ПРООН у Донецькій області буде відновлено понад 100 соціальних об'єктів.

"Кожен об'єкт, який ремонтують у Донецькій області - це свідчення того, що у нас налагоджується життя, відновлюється регіон, встановлюється мир. Я переконаний, що через деякий час ми спільними зусиллями зможемо забезпечувати краще майбутнє для всієї області", - наголосив т.в.о. заступника голови Донецької облдержадміністрації Віктор Андрусів.

Як повідомляється, Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в м. Артемівську, що був відкритий в середу, став четвертим приміщенням у цьому році, відкритим після капітального ремонту. Заклад було відновлено завдяки ПРООН за фінансування уряду Японії. Зокрема, в центрі відремонтували дах, утеплили його, замінили електричну проводку, облаштували вхід до будівлі і туалет для людей з обмеженою мобільністю. На проведення капітального ремонту та закупівлю необхідного обладнання було витрачено 4,5 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА