17:59 25.01.2016

Нові патрульні замінять даішників на автошляхах Львівської області через скарги про побори

1 хв читати
Нові патрульні замінять даішників на автошляхах Львівської області через скарги про побори

Екіпажі Державтоінспекції МВС України на автошляхах державного і міжнародного значення Львівської області замінять нові патрульні, повідомляє відділ комунікацій головного управління Нацполиции України у Львівській області з посиланням на главу відомства Хатію Деканоїдзе.

"Час криміналу і час "кришування" минув", – цитує відділ комунікацій Х. Деканоїдзе в понеділок.

За словами голови відомства, на зміну екіпажам ДАІ прийдуть 12 автопатрулів, що цілодобово чергуватимуть на автотрасах загальною довжиною 518 км

Зокрема, по два екіпажі чергуватимуть на трасах "Львів – Шегині", "Львів – Краковець", "Львів – Рава-Руська", "Львів – Броди". На трасі Жовква – Червоноград" чергуватиме один екіпаж, а на автошляху "Львів – Стрий – Сколе" – три екіпажі.

Також три патрулі працюватимуть на стаціонарних постах ДАІ у Львівській області "Великосілки" (503 км автодороги М – 06 "Київ – Чоп"), "Зимна Вода" (10 км автодороги М – 11 "Львів – Шегині"), "Добряни" (609 км автодороги М – 06 "Київ – Чоп").

За словами Х. Деканоїдзе, до травня поточного року, правопорядок на всіх міжнародних трасах України забезпечуватимуть співробітники нової Патрульної поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА