18:32 02.02.2016

Київська влада почала демонтаж незаконної забудови на вул. Булгакова

1 хв читати
Київська влада почала демонтаж незаконної забудови на вул. Булгакова

Влада Києва почала демонтаж незаконного будівництва житлового будинку на вул. Булгакова, 12 у Святошинському районі столиці, повідомляє Київська міська державна адміністрація (КМДА) у вівторок з посиланням на її голову Віталія Кличка.

"Ми почали демонтаж незаконної забудови. Це балансова територія школи, фактично у дворі школи почали зводити будинок. Відсутня дозвільна документація. Тут планували звести житловий будинок, уже почали зводити другий поверх. Це будівництво ми припиняємо, демонтуємо", - наведено в повідомленні слова В.Кличка.

За словами мера, наведеним в повідомленні, ця незаконна забудова здійснюється компанією, підконтрольною Анатолію Войцеховському.

В.Кличко також звернувся до інвесторів, які планують купівлю квартири, та закликав їх перевіряти всю необхідну дозвільну документацію в забудовника на предмет її відповідності чинному законодавству.

"Як тільки ви бачите, що починаються будівельні роботи й відсутня документація, терміново інформуйте міську адміністрацію та правоохоронні органи, щоб такі забудови зупиняти на початковому етапі", - сказав мер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА