20:48 12.02.2016

Порошенко затвердив нацпрограму співпраці України з НАТО на 2016 р.

1 хв читати
Порошенко затвердив нацпрограму співпраці України з НАТО на 2016 р.

Київ. 12 лютого. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Президент України Петро Порошенко своїм указом затвердив річну національну програму співпраці Україна - НАТО на 2016 рік.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба глави Української держави, програма має забезпечити скоординований комплексний розвиток співпраці України з Організацією Північноатлантичного договору в усіх напрямках взаємодії.

"Програма визначає спільні політичні завдання партнерства України з НАТО і напрямки взаємодії з Організацією у сфері міжнародної безпеки (міжнародні операції з підтримки миру, боротьба з тероризмом, контроль над озброєннями, екологічна безпека). Окрім цього, програма відображає ключові кроки в процесі здійснення політичних, економічних і соціальних реформ у країні, основні елементи політики у сфері національної безпеки та оборони", - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що річна нацпрограма співпраці Україна - НАТО визначає завдання та практичні заходи з реформування сектора безпеки і оборони, а також підвищення рівня обороноздатності України, які реалізовуватимуться у взаємодії з НАТО певними виконавцями - центральними органами виконавчої влади.

Також Кабінету Міністрів України доручено забезпечити координацію діяльності центральних органів виконавчої влади з виконання річної національної програми.

Цей указ набуває чинності з дня його публікації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА