13:12 17.02.2016

Справа Бузини не має відношення до Одеси, її передадуть назад до Генпрокуратури – Сакварелідзе

2 хв читати
Справа Бузини не має відношення до Одеси, її передадуть назад до Генпрокуратури – Сакварелідзе

Розслідування вбивства українського журналіста і публіциста Олеся Бузини буде передано зі слідчого управління ГУ Національної поліції в Одеській області, назад - до Генеральної прокуратури України, повідомляє заступник генерального прокурора України, прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе.

"Я як заступник Генерального прокурора України, прокурор Одеської області, змушений прийняти законне і цілком логічне рішення – повернути цю вищу справу назад до ГПУ", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Д. Сакварелідзе зазначив, що цей злочин ніякого відношення до Одеси не має.

"Вже рік триває розслідування резонансної справи за фактом вбивства відомого в Україні журналіста Олега Бузини. Кілька днів тому з незрозумілих для мене причин мої колеги з Генпрокуратури абсолютно необґрунтовано, на мій погляд, передали його до Одеської поліції. ... Досить дивне рішення, зважаючи на те, що злочин було скоєно в Києві і ніякого відношення до Одеси він не має", - поінформував заступник генпрокурора.

Як повідомлялося, О. Бузину було вбито 16 квітня 2015 року в Києві у дворі багатоквартирного будинку, в якому він мешкав. Підозрювані у вбивстві двоє жителів Києва Медведько та Поліщук наразі перебувають під частковим домашнім арештом.

15 лютого поточного року стало відомо, що Генпрокуратура України передала розслідування вбивства О. Бузини в Одесу до слідчого управління Головного управління Національної поліції в Одеській області.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА