15:38 17.02.2016

Прокуратура вивчає документи, вилучені під час обшуку в управлінні патрульної поліції Києва

1 хв читати

Прокуратура Києва повідомляє, що під час обшуку в управлінні патрульної служби Національної поліції України, розпочатого за фактом загибелі 17-річного юнака під час переслідування патрульними автомобіля BMW, вилучено документи.

"Під час проведення слідчих дій працівниками прокуратури, зокрема, вилучено оригінали документів щодо отримання, передачі на зберігання, видачі та здачі табельної вогнепальної зброї і боєприпасів до неї; оригінали завдань, маршрутів стосовно виїзду поліцейських на патрулювання території, а також особисті справи і посадові інструкції патрульних поліції", - повідомляє прес-служба прокуратури Києва в середу.

У прокуратурі нагадали, що кримінальне провадження за фактом загибелі юнака під час переслідування співробітниками патрульної поліції автомобіля BMW, розпочато за ч.3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, 7 лютого 2016 року поліцейські Києва застосували табельну зброю для зупинення автомобіля, водій якого влаштував перегони вулицями Києва. При цьому було смертельно поранено пасажира автомобіля. Поліцейські, які брали участь у переслідуванні та затриманні, на час перевірки відсторонені від несення служби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА