13:03 23.02.2016

Мінінформполітики запускає інформаційну кампанію "Крим - це Україна"

2 хв читати
Мінінформполітики запускає інформаційну кампанію "Крим - це Україна"

Міністерство інформаційної політики України у рамках кампанії "Крим - це Україна" приверне увагу українців до проблеми анексії півострова, до порушень прав українців у Криму, а також підтримає українців, що живуть на анексованій території.

Радник міністра з питань інформаційної політики Еміне Джеппар на прес-конференції у вівторок в Києві розповіла про ідею і технічну складову інформаційної кампанії.

"Дуже сподіваюся, що наша інформаційна кампанія стане для тих українців, які сьогодні живуть на материковій частині, своєрідним поштовхом і питанням "а що для мене Крим"... Ця кампанія передусім для тих українців, які сьогодні живуть в Криму, які опинилися в жахливих умовах, коли окупант диктує, як жити, що говорити, для тих українців, які розгорнули великий ненасильницький опір агресії, - йдеться про кримськотатарський народ, який став заручником ситуації", - заявила радник міністра.

Вона розповіла, що в рамках інформаційної кампанії міністерство попросило відомих людей звернутися з месиджами до українців у Криму й на материковій частині з надією на повернення півострова Україні. "Технічно наша кампанія складається з кількох частин. Перше - це відеоролики, яких буде близько 20. Це месиджі різних людей і ролики, які будуть присвячені 26 лютого, коли патріоти України вийшли під парламент Криму і не дали проголосувати за сепаратистські рішення. Буде ролик, присвячений загальній оцінці правопорушень в Криму", - повідомила Е.Джеппар.

Друга частина інформаційної кампанії, за її словами, - це білборди, які на початку березня з'являться в Києві та областях України. "На цих бордах відомі люди розкажуть про своє ставлення до Криму", - додала вона.

Крім того, зазначила радник міністра, Мінінформполітики ініціювало створення документального фільму про анексію Криму. "Фільм дасть відповідь, чому у всьому світі це називають анексією. Головний герой фільм - дослідник-європеєць, який приїхав і хоче з'ясувати для себе, що відбувалося в Криму. Сподіваюся, що цей фільм буде європейським, зваженим і цікавим для глядача", - сказала Е.Джеппар.

Вона висловила сподівання на те, що фільм, розрахований на емпатію, дасть змогу кожному "через почуття стати частиною тих жахливих подій, які сталися в 2014 році".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Івано-Франківській області ліквідовано пожежу на об'єкті критичної інфраструктури після атаки ворога - ДСНС

Уночі 9 та 10 травня в Україні заморозки на поверхні ґрунту

У четвер в Україні без опадів, лише в Карпатах і Криму короткочасні дощі, на поверхні ґрунту заморозки

Через бойові дії та ворожу атаку є знеструмлення в дев'яти областях - "Укренерго"

Унаслідок нічного удару по Білозерці загинула жінка, постраждали троє людей - Херсонська ОВА

Ворожа ДРГ чисельністю до десяти осіб намагалася проникнути на територію України в Харківській області - ОСУВ "Хортиця"

Унаслідок ракетної атаки в Запоріжжі пошкоджені 15 житлових будинків, три навчальні заклади - ОВА

У Києві в травні проїзд з Подільського мостового переходу біля залізничної станції Райдужний будуватимуть цілодобово

З 18:00 до 23:00 у середу можливі відключення електроенергії по всій Україні - "Укренерго"

Атаковано об'єкти генерації та передачі е/е в шести областях, є пошкодження об'єктів газової інфраструктури

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА