13:26 23.02.2016

У Харківській області починають роботу групи швидкого реагування патрульної поліції

2 хв читати
У Харківській області починають роботу групи швидкого реагування патрульної поліції

В Харкові на площі Свободи відбулася церемонія запуску груп швидкого реагування патрульної поліції.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в церемонії взяли участь прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і глава представництва ЄС в Україні Ян Томбінський.

"Сьогодні в Харківській області за новою системою починають працювати спеціальні групи реагування. Спеціальні групи реагування - це сервіс і комфорт для наших громадян, щоб навіть у найменшому селі кожен розумів: у разі чого допомога буде поруч", - сказав А.Аваков, звертаючись до особового складу.

Я. Томбінський зазначив, що концепція цього проекту була розроблена за допомогою експертів ЄС.

Як заявив А.Яценюк, Харківська область стала третьою (після Київської і Львівської), де починають працювати групи швидкого реагування патрульної поліції.

"Я хочу подякувати персонально міністру внутрішніх справ і персонально послу ЄС пану Томбінському за те, що ми отримуємо як політичну волю від міністра і міністерства, так і фінансування й технічну допомогу від Європейського Союзу, щоб українська поліція виконувала свою функцію, щоб ви мали можливість на будь-який виклик у Харкові доїхати за 7 хвилин до місця здійснення правопорушення або злочину, а в Харківській області в сільських районах, де раніше потрібно було чекати днями приїзду міліціонера, такий загін приїжджав би за 20 хвилин", - сказав А.Яценюк.

За інформацією відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області, загалом у регіоні створюється 81-ша група швидкого реагування патрульної служби. Таким чином, разом із слідчо-оперативними групами одночасно нестимуть службу не менше 110 груп поліції. До складу кожної групи реагування входять два поліцейських (патрульних), які несуть службу цілодобово в чотири зміни по 12 годин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА