15:54 23.02.2016

МАУ і "Дніпроавіа" мають намір виконувати регулярні рейси в Іран, а вантажна "Європа Ейр" - літати в 188 країнах

2 хв читати
МАУ і "Дніпроавіа" мають намір виконувати регулярні рейси в Іран, а вантажна "Європа Ейр" - літати в 188 країнах

Комісія Державної авіаційної служби України з розгляду питань прав на експлуатацію повітряних ліній у понеділок, 29 лютого, розгляне заявки авіакомпаній на отримання нових призначень.

Згідно з порядком денним засідання комісії, опублікованим на сайті Державіаслужби, авіакомпанія "Дніпроавіа" (Дніпропетровськ) подала заявку на виконання регулярних рейсів за маршрутами Київ-Тегеран і Дніпропетровськ-Тегеран (Ісламська Республіка Іран), а авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) на маршрут Київ-Шираз (Іран).

Окрім цього, комісія розглянь питання обмеження права "Дніпроавіа" на маршруті Дніпропетровськ-Стамбул і МАУ на маршруті Київ-Афіни.

Авіакомпанія "Азур Ейр" (раніше "ЮТейр-Україна", Київ) подала 21 заявку на ряд маршрутів для виконання чартерних рейсів, а авіакомпанія "Роза Вітрів" на виконання регулярних рейсів за маршрутом Одеса-Ларнака і чартерних рейсів за 38 маршрутами.

Вантажна авіакомпанія "Європа Ейр" (Київ) подала заявку на виконання авіаперевезень в інших державах у кількості 188 країн, зокрема Україну, а компанія "Ейр Таурус" просить внести зміни до прав на експлуатацію повітряних ліній щодо місцезнаходження перевізника, для виконання авіаперевезень в інших державах.

Окрім цього, авіакомпанія "Атласджет Україна" (Львів) просить видати їй призначення на маршрут Дніпропетровськ-Стамбул. Комісія також розгляне питання анулювання цієї компанії призначень на польоти з Одеси в Мілан, Батумі та Тбілісі й із Києва в Кутаїсі.

Авіакомпанія Yanair (Житомир) має намір отримати призначення на регулярні польоти з Києва у Барселону, Ербіль, Ригу та Пафос, із Харкова в Тель-Авів і з Одеси в Єреван, а авіакомпанія "Дарт" (Київ) просить видати їй призначення на регулярні польоти з Києва в Дюссельдорф.

Раніше заступник глави Мінекономрозвитку, торговий представник України Наталія Микольська зазначала, що Україна бачить перспективу в просуванні своєї продукції на ринку Ірану після зняття з нього міжнародних санкцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА