19:01 24.02.2016

Проїзд у двох потягах популярного напрямку значно подорожчає з огляду на їх переведення в клас "нічний експрес"

2 хв читати
Проїзд у двох потягах популярного напрямку значно подорожчає з огляду на їх переведення в клас "нічний експрес"

Вартість проїзного квитка в потязі №105 сполученням Київ-Одеса і потяга №91 сполученням Київ-Львів значно зросте наприкінці березня 2015 року.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі "Укрзалізниці" для поліпшення якості обслуговування пасажирів вона з 27 березня 2016 року переводить потяги № 105/106 Одеса-Київ і № 91/92 Київ-Львів у категорію "нічний експрес".

"Таким чином, пасажири, які подорожуватимуть у цих потягах з 27 березня, отримають поліпшений сервіс: у вагонах оновлений знімний м'який інвентар і постільна білизна. Обслуговувати мандрівників будуть висококваліфіковані бригади потягів, що пройшли відповідний інструктаж для роботи в нічних експресах. У складі експресів курсуватимуть купейні і СВ вагони, які експлуатуються не більше 10 років", - повідомили в прес-службі.

"Укрзалізниця" зазначає, що у зв'язку зі зміною категорії потягів декілька зміниться їх розклад руху, а також вартість проїзду. Зокрема, вартість проїзду в купейному вагоні потяга № 91/92 Київ-Львів збільшиться на 153 грн, в потязі № 105/106 Одеса-Київ - на 174 грн.

Так, наприклад, згідно з даними системи бронювання і купівлі квитків "Укрзалізниці", якщо придбати квиток в купе на середу, 24 лютого, він коштує 249 грн, на середу 2 березня - 262 грн, а вже на середу 30 березня - 429 грн.

Крім того, вартість квитка в потязі №91 Київ-Львів на середу 24 лютого - 233 грн, а вже на 30 березня - 392 грн.

ПАТ "Укрзалізниця" звертає увагу пасажирів, що на вказаних маршрутах залишаються потяги, вартість проїзду в яких нижча за вартість у нічних експресах. Наприклад, на одеському напрямку, окрім потяга № 105/106, курсує потяг № 147/148 Київ-Одеса і № 93/94 Мінськ-Одеса. У вказаних потягах вартість проїзду не зміниться. Окрім цього, в цих потягах до послуг пасажирів вагони плацкартного типу.

На львівському напрямку, окрім потяга № 91/92 Київ-Львів, загалом курсує вісім потягів, вартість проїзду в яких значно нижча.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА