17:17 25.02.2016

Обвал аварійного будинку стався в центрі Києва, рятувальники шукають під уламками будівельників

1 хв читати
Обвал аварійного будинку стався в центрі Києва, рятувальники шукають під уламками будівельників

У центрі Києва, на вулиці Богдана Хмельницького, у відселеній аварійній будівлі сталося обвалення перекриття між підвалом та першим поверхом, внаслідок чого під завалами опинилися будівельники, які перебували в підвалі.

"Поки що інформація про кількість людей, які перебували там, уточнюється: у нас була інформація, що три людини (перебувають під завалом - ІФ), але потім з'явилися відомості, що їх може бути п'ять", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі столичного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у четвер.

За словами співрозмовника агентства, нині роботи з їх пошуку та звільнення тривають.

Водночас прес-секретар міського голови Києва Віталія Кличка Оксана Зінов’єва написала у своєму акаунті у Twitter, що "на Хмельницького у відселеному аварійному будинку, який в приватних руках, під час робіт будівельників впало перекриття. Рятувальники шукають під завалами будівельників. Скільки їх працювало - точної інформації немає", - написала О.Зінов’єва у Twitter.

Вона також зазначила, що В.Кличко з'ясовує ситуацію біля цього будинку, і прикріпила під повідомленням відповідні фотографії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА