13:39 26.02.2016

Черновецький, який заснував у Грузії політичний рух, збирає підписи за скасування онлайн-кредитування

1 хв читати
Черновецький, який заснував у Грузії політичний рух, збирає підписи за скасування онлайн-кредитування

Політичний рух "За щасливу Грузію", лідером якої є екс-мер Києва Леонід Черновецький, починає збір підписів за скасування онлайн-кредитування в Грузії і встановлення жорсткого контролю за діяльністю мікрофінансових організацій.

Як повідомив на прес-конференції в п'ятницю голова передвиборного штабу цього політичного руху Георгій Кврівішвілі, ця ініціатива належить лідеру партії Л.Черновецькому.

За його словами, збір підписів, необхідних для ініціювання в парламенті відповідного законопроекту, почнеться наступного тижня.

Він вважає, що наразі кожен другий житель Грузії стикається з проблемами, пов'язаними з кредитами. "Це та сфера, що перебуває без контролю", - заявив Г.Кврівішвілі, зазначивши, що мікрофінансові організації сьогодні "наживаються" на громадянах, які опинилися у важкій ситуації.

На думку Г.Кврівішвілі, партія зуміє зібрати близько мільйона підписів.

При цьому він зазначив, що на цьому партія не зупинятиметься і продовжить боротьбу з тими фінансовими організаціями, зокрема ломбардами, процентна ставка яких становить понад 50% річних.

Раніше Л.Черновецький звернувся з відкритим листом до прем'єр-міністра Грузії Георгія Квірівішвілі з вимогою звернути увагу на проблему виселення громадян зі своїх будинків через невиплачені кредити.

Тим часом Г.Квірівішвілі зазначив на прес-конференції, що Л.Черновецький досі не отримав від прем'єр-міністра Грузії відповіді жодну з ініціатив, з якими він виступав останнім часом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА