15:48 15.03.2016

Для початку роботи Національного агентства із запобігання корупції достатньо обрання чотирьох з п’яти його членів - Петренко

1 хв читати
Для початку роботи Національного агентства із запобігання корупції достатньо обрання чотирьох з п’яти його членів - Петренко

Міністр юстиції Павло Петренко вважає достатнім обрання 4 з 5 членів Національного агентства із запобігання корупції (НАПК) для початку роботи агентства.

"Сьогодні комісія з відбору ще двох членів Національного антикорупційного агентства продовжує своє засідання о 17:00, і ми сподіваємося, що усі члени комісії матимуть громадянську позицію і завершать процес дообрання двох членів. Як тільки у нас буде сформовано Антикорупційне агентство у складі 4 персон, вони можуть починати працювати буквально того ж дня", - сказав міністр журналістам після презентації проекту "Прозорість і доброчесність публічного сектора в Україні".

При цьому П.Петренко додав, що п'ятий член комісії буде обраний за іншим конкурсом, який має закінчитися в 20-х числах березня.

Як повідомлялося, раніше П.Петренко висловив упевненість, що НАПК запрацює вже найближчими днями, і висловив переконання, що одразу після його запуску будуть видні результати, так само, як це було з Національним антикорупційним бюро.

Запуск роботи Національного агентства із запобігання корупції є однією з умов для початку процедури ухвалення рішення в ЄС про скасування віз для громадян України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА