16:52 24.03.2016

Заступник генпрокурора Сакварелідзе заявив, що не має наміру подавати у відставку

1 хв читати
Заступник генпрокурора Сакварелідзе заявив, що не має наміру подавати у відставку

Заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе не має наміру самостійного подавати у відставку з посади у зв'язку з нівелюванням роботи Генеральної інспекції, яку він курирує.

Як розповів Д.Сакварелідзе в четвер на брифінгу в Києві, щодо працівників Генінспекції відкрито близько десяти кримінальних проваджень. На понад десять осіб, як стверджує Д. Сакварелідзе, складено документи про звільнення.

"Робиться все, щоб служба фізично не існувала", - заявив заступник генпрокурора, повідомивши при цьому, що йому відомо про санкції судів на проведення обшуків і "прослуховування" його співробітників і, можливо, у його самого.

Д.Сакварелідзе вважає, що це буде зроблено для того, щоб "підкинути щось для зміцнення доказової бази у справах, які зараз розслідуються проти співробітників Генінспекції.

Відповідаючи на запитання про те, чи має намір він звільнятися з посади у зв'язку з такою ситуацією, заступник генпрокурора сказав: "Я особисто не маю наміру здаватися. Але якщо вони (керівництво Генпрокуратури – ІФ) ухвалять рішення (про звільнення – ІФ) - нехай ухвалюють",- сказав він.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА