16:45 30.03.2016

Кабмін змінив в.о. голови правління "Укрзалізниці"

1 хв читати
Кабмін змінив в.о. голови правління "Укрзалізниці"

Кабінет Міністрів України розпорядженням № 229-р звільнив від виконання обов'язків глави правління ПАТ "Укрзалізниця" Олександра Завгороднього і припинив його повноваження як члена правління.

Таке рішення уряд ухвалив 30 березня 2016 року.

Іншим розпорядженням №230-р Кабмін призначив в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" його члена правління Євгенія Кравцова до ухвалення рішення про призначення глави правління в установленому порядку.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України постановою №815 від 7 жовтня 2015 року затвердив склад правління створюваного ПАТ "Українська залізниця". До нього увійшли нинішній в.о. генерального директора "Укрзалізниці" Олександр Завгородній, директор з корпоративного управління і мотивації персоналу "Укрзалізниці" Оксана Марина, директор з інфраструктури "Укрзалізниці" Сергій Михальчук, директор з реформування, правової та майнової політики "Укрзалізниці" Євген Кравцов. Після отримання дозволу на працевлаштування до складу правління увійшов радник міністра інфраструктури з питань реформування залізничного транспорту Штефан Хофсаес.

О.Завгородній був призначений в.о. глави Держадміністрації залізничного транспорту 8 липня 2015 року.

Повна версія доступна за передплатою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА