15:22 06.04.2016

Поліція вилучила зброю під час огляду готелю "Либідь" у центрі Києва

2 хв читати
Поліція вилучила зброю під час огляду готелю "Либідь" у центрі Києва

Правоохоронці вилучили зброю під час огляду приміщень готелю "Либідь" на площі Перемоги в Києві, відкрито кримінальне провадження за статтею КК України про незаконне поводження зі зброєю.

"Під час проведення слідчо-оперативних дій та огляду приміщень готелю правоохоронці вилучили предмети, схожі на автомат і дрібнокаліберну гвинтівку. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на експертизу", - повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Києві.

Доставлених раніше в управління поліції громадян опитують, встановлюють їх особи і причетність до правопорушень.

Як повідомлялося, в середу вранці в зв'язку з забезпеченням виконання рішення суду виконавчою службою, правоохоронці здійснювали охорону громадського порядку у готелі "Либідь" і біля нього. Близько 10:30 громадяни, незадоволені рішенням суду і діями виконавчої служби, почали перешкоджати проведенню виконавчого провадження. Правоохоронці змушені були втрутитися для стабілізації ситуації і затримали найбільш активних учасників сутички для з'ясування обставин вчинення протиправних дій. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Як зазначено в розміщеному на сайті Єдиного реєстру судових рішень, 15 березня 2016 року суд постановив задовольнити вимоги позивача ("Хотел Проперті") і надати йому можливість безперешкодного доступу до приміщення готелю "Либідь" для здійснення господарської діяльності, надати можливість встановлення охорони та пропускного режиму в приміщеннях.

Згідно з рішенням суду, 30 жовтня 2015 року між "РВР банком" і "Хотел Проперті" був укладений договір оренди, що передбачає передання приміщень готелю "Либідь" у тимчасове платне користування останнім. У день підписання договору сторонами був укладений акт прийому-передачі приміщень.

Однак, як зазначає позивач у своїй позовній заяві, він позбавлений можливості здійснювати госпдіяльність у приміщеннях, оскільки відповідач чинить перешкоди. Крім того, "Хотел Проперті" заявив про перерахування "РВР банку" гарантійний внесок у розмірі 2,5 млн грн.

У свою чергу, "РВР банк" заявив в суді про невиконання "Хотел Проперті" взятих на себе зобов'язань і відсутності умислу на використання приміщення за призначенням, а тому відповідач не вбачає підстав для передання приміщень.

Співвласник готелю "Либідь" Мстислав Скоробогатов в середу повідомив на своїй сторінці в Facebook про спробу рейдерського захоплення будівлі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міноборони надає повну підтримку в розслідуванні інциденту з представником ТЦК в Одесі

Окупанти знову вдарили по району житлової забудови в Харкові, інформація про постраждалих встановлюється - мер

Парламент Грузії ухвалив закон про іноагентів

Макрон візьме участь у Саміті миру - Зеленський

У ЄС прийнято новий пакт про міграцію та притулок

Київ передав 50 FPV-дронів для 42 окремої механізованої бригади

Група Єрмака-Расмуссена пропонує встановити часові рамки вступу України до НАТО - до липня 2028 року

ВР пропонують звернутися до Кабміну оприлюднити інформацію про місцеперебування військовозобов'язаних - близьких родичів керівників органів держвлади

Міністр оборони розповів представникам британської Лейбористської партії про потреби ЗСУ

У Києві біля "Либідської" прорвало трубопровід, наземний транспорт зупинено, метро працює у звичайному режимі - КМДА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА