14:56 11.04.2016

Домовленості про звільнення Н.Савченко зірвалися, заявляє її сестра

2 хв читати
Домовленості про звільнення Н.Савченко зірвалися, заявляє її сестра

Домовленості про звільнення української льотчиці та народного депутата Надії Савченко з російського СІЗО зірвалися, заявляє її сестра Віра Савченко.

"Доки "політики "формують" коаліцію", зірвалися домовленості про головну цінність Європи - людське життя! Порошенко, Путін поверніть Надю!", - Написала В.Савченко в понеділок на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" вона уточнила, що йдеться про зрив домовленостей про звільнення її сестри з російського СІЗО. "Так, моя інформація така", - сказала В. Савченко пославшись на власні джерела.

Сестра утримуваної в РФ українки звинуватила політиків у піарі довколо ситуації з Н.Савченко ситуації та відсутності реальних кроків, спрямованих на її звільнення.

"Тому що треба спочатку забрати людину, а потім піаритися і розповідати, що вона через тиждень буде. Забирайте, а потім будете піаритися, Селфі робити", - сказала В. Савченко.

Вона також повідомила, що в понеділок в ростовському СІЗО, де утримується Н.Савченко, були українські консули. Сама ж українська льотчиця, яка відновила сухе голодування 6 квітня і наполягала, щоб доступ до неї мали лише українські чи європейські лікарі, "попросила вже російських медиків взяти аналізи, бо ніяких німців і українців не дочекаєшся і т.д.".

Також на своїй сторінці в Facebook В.Савченко закликала небайдужих інтернет-користувачів організувати "Твіттер-шторм", щоб потрапити в топ "Твіттера" і таким чином акцентувати увагу на стані Н.Савченко.

Закликаю всіх писати пости про Надію Савченко і додавати # ПорохВТебеЕДоба Мета: потрапити в топ "Твіттера", тоді нас побачать ", - написала вона.

Раніше в понеділок В.Савченко написала в своїй сторінці в Facebook, що її сестра дала згоду на те, щоб медики поставили їй крапельницю. "... Її прокапали. Скоро, напевно, ляже в лікарню. Прийняла душ. Сьогодні буде у Наді медогляд". (прокапали з її згоди)", - написала сестра утримуваної в ростовському СІЗО Н.Савченко.

Водночас, у прес-бюро ФСВП Росії повідомили, що Н.Савченко погодилася на регулярні медичні огляди, і заявили, що стан її здоров'я лікарі вважають задовільним.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

Двоє дітей постраждали внаслідок ворожих ударів по Дергачах - Харківська ОВА

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

Підозрюваного в хабарництві заступника голови Запорізької облради відсторонено від посади - САП

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА