10:47 18.04.2016

Четверо військових і прикордонник поранені поблизу КПВВ у Станиці Луганській

2 хв читати
Четверо військових і прикордонник поранені поблизу КПВВ у Станиці Луганській

Незаконні збройні формування з минулого вечора і протягом ночі обстрілювали район пішохідного переходу в Станиці Луганській, унаслідок чого поранені чотири українські військові та один прикордонник, повідомляє Луганська обласна військово-цивільна адміністрація.

"17 квітня незаконні збройні формування з 21:00 і практично до ранку обстрілювали з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї район пішохідного переходу в смт Станиця Луганська. Внаслідок чого поранені четверо військовослужбовців та один прикордонник. Також був перебитий газопровід низького тиску на вул. Барабашова неподалік суду", - йдеться в повідомленні адміністрації на сторінці у Facebook у понеділок.

Крім того, бойовики о 18:15 обстріляли з автоматичних гранатометів село Новозванівка Попаснянського району.

"На жаль, після сьогоднішньої "ночі у вогні" в Станиці Луганській є постраждалі. Також зафіксовано попадання у вагончики Луганського прикордонного загону. Терористи продовжують ескалацію в районі пішохідного переходу. Водночас тут деякі місцеві "самозванці"-політикани дорікають мені, що я не даю дозволу на відкриття КПВВ у регіоні", - зауважив голова Луганської адміністрації Георгій Тука.

Раніше він уже повідомляв про поранення під час нічного обстрілу українського прикордонника.

Як повідомлялося, з 8 квітня контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" тимчасово припинив роботу через обстріли місцевості з боку бойовиків. Цей пункт пропуску через лінію протистояння в зоні АТО є пішохідним, пропуск транспорту через нього не здійснюється. Після закриття КПВВ "Зайцеве" внаслідок регулярних обстрілів із боку бойовиків він був єдиним у Луганській області. Інші три пункти пропуску, що функціонують у зоні АТО, розташовані в Донецькій області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА