10:27 20.04.2016

Порошенко, Гройсман і Саакашвілі обговорили створення нової митниці в Одеській області

1 хв читати

Президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман і голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі обговорили створення і функціонування нової митниці в Одеській області.

"Ми обговорили можливість завершення будівництва і початок функціонування нової Одеської митниці, де завдяки технології та новим співробітникам, набраним за конкурсом і забезпеченим високою зарплатою, різко прискориться процес і стане неможливо брати хабарі", - написав М.Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook в середу.

За його словами, з президентом і прем'єром він також обговорив питання прискорення будівництва доріг, кадрові питання прокуратури, Служби безпеки України і Державної фіскальної служби.

"Я ще раз порушив питання змін до актів Кабміну, щоб розігнати "горіхову мафію", полегшити життя винарям і загалом припинити заганяти економіку в тінь", - написав голова Одеської облдержадміністрації.

М.Саакашвілі додав, що прем'єр-міністр попросив кілька днів, щоб подати свої пропозиції.

"В суботу я маю отримати остаточні відповіді, і повідомлю про них і жителів Одеської області, і громадськість загалом", - написав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА