11:11 25.04.2016

У Станиці Луганській бойовики обстріляли управління соцзахисту і пункт пропуску

1 хв читати
У Станиці Луганській бойовики обстріляли управління соцзахисту і пункт пропуску

В неділю, 24 квітня, бойовики з 21:00 до 24:00 з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вкотре вели обстріл по пішохідному пункту пропуску і залізничному мосту біля м. Станиця Луганська, повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

В оприлюдненій у понеділок уранці інформації зазначено, що вогонь вівся з боку пам'ятника князеві Ігорю (територія підконтрольна так званій "ЛНР") на правому березі Сіверського Дінця. Ще один обстріл зафіксований сьогодні вранці в районі КПВВ із стрілецької зброї.

"В результаті обстрілу в Станиці було попадання в районне управління соціального захисту населення і територіальний центр соцобслуговування, внаслідок чого розбиті вікна. Інформація про потерпілих не надходила", - повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Крім того, бойовики обстрілювали позиції українських військових в районі міста Щастя з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї. Також був обстріл о 16:00 у Попаснянському районі з підствольних гранатометів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА