15:12 09.05.2016

У Харкові невідомі ранили байкера з місцевого відділення "Нічних вовків" - джерело

1 хв читати
У Харкові невідомі ранили байкера з місцевого відділення "Нічних вовків" - джерело

У Харкові в районі Сокольників (перехрестя вул. Сумської та Дерев’янка) невідомі ранили байкера з місцевого відділення клубу "Нічні вовки", повідомило кореспонденту "Інтерфакс-Україна" джерело, близьке до байкерських кіл.

"Байкер на ім'я Ярослав повертався вже з Меморіалу (Слави - ІФ), там був якийсь конфлікт. Їхав без символіки, без прапорів. Під'їхала "Нива" без номерів, вистрілили, влучили в ліву гомілку, в кістку. Зараз його відвезли в невідкладну допомогу", - повідомило джерело.

У відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області підтвердили, що близько 12:20 до чергової частини Шевченківського відділення поліції міста надійшла інформація про те, що в районі Сокольників чути постріли.

"Встановлено, що на перехресті вулиць Сумської та Дерев’янка невідомі на автомобілях "Нива" і "Мерседес" здійснили постріли, імовірно, з травматичної зброї, в 30-річного харків'янина, який їхав на мотоциклі. Постраждалого доправлено в лікарню з пораненням ноги. Його життю нічого не загрожує", - сказали у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Співрозмовник агентства не зміг підтвердити чи спростувати інформацію про те, що постраждалий входить до харківського відділення "Нічних вовків". Зараз поліцейські вживають необхідних заходів для встановлення осіб, причетних до стрільби. Введено спеціальний план "Перехоплення".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА