11:28 10.05.2016

Поліція оголосила в розшук двох підозрюваних у зникненні 25-річного львів'янина Познякова

2 хв читати
Поліція оголосила в розшук двох підозрюваних у зникненні 25-річного львів'янина Познякова

Правоохоронці розшукують двох уродженців Росії, причетних до зникнення 25-річного Тараса Познякова на початку квітня по дорозі зі Львова до Києва.

"Під час розслідування кримінального провадження, відкритого за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України за фактом безвісти зниклого жителя Львова 25-річного Тараса Познякова правоохоронці встановили двох підозрюваних. Ними виявилися 36-річний Дмитро Голуб, житель Чернівців, та 25-річний Луан Кінгісепп, громадянин Росії, яких оголошено в державний розшук", - повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Київській області.

Правоохоронці встановили, що 4 квітня Т.Позняков на власному авто Audi А-6 виїхав зі Львова до столиці. По дорозі погодився підвезти до Києва двох людей, які представилися учасниками АТО, але до міста він не доїхав і зник разом з автомобілем. Нині його місцезнаходження невідоме.

Під час оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що до здійснення умисного вбивства з метою заволодіння автомобілем Audi А-6 можуть бути причетні дві людини: Голуб Дмитро Вікторович, 18.11.1979 р. н., позивний "Тоф", уродженець РФ, житель м. Чернівці, який перебуває в розшуку за пограбування, та Кінгісепп Луан Миколайович, 23.03.1991 р. н., позивний "Лука", уродженець і громадянин РФ, житель м. Макіївка Донецької області.

За інформацією поліції, розшукувані особи можуть переховувати в зоні АТО. Вони добре володіють вогнепальною та холодною зброєю, навичками рукопашного бою, можуть бути озброєними та небезпечними.

Як повідомлялося, вранці 4 квітня Т.Позняков виїхав зі Львова до Києва, взявши із собою попутників через сервіс BlaBlaCar. Востаннє камери зафіксували автомобіль чоловіка на заправці за 40 км від столиці. Разом із ним були попутники. Зв'язок із Т.Позняковим зник за 25 км від столиці в районі села Бобриця. 12 квітня стало відомо, що в одному з гаражів Києво-Святошинського району було виявлено автомобіль Т.Познякова.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МВС: Довідка про несудимість не потрібна для оновлення даних у ТЦК

Е-кабінет для військовозобов'язаних має запрацювати з 18 травня - Міноборони України

ДБР затримало прикордонника, який застрелив цивільного, що намагався незаконно перетнути кордон

Ворог розширив зону активних бойових дій майже на 70 км - Сирський

Ситуація у Вовчанську контрольована, тривають заходи з посилення оборонних позицій - Генштаб ЗСУ

Вихідні в Україні будуть теплими, на заході країни та на Лівобережжі короткочасні дощі й грози

Уперше за два роки війни ЗСУ вистачає артилерійських снарядів - Зеленський

Зеленський: Партнери не підштовхують нас до переговорів з РФ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА