17:45 17.05.2016

На проведення в Києві Євробачення-2017 необхідно EUR10 млн, порахував Мазурчак

2 хв читати
На проведення в Києві Євробачення-2017 необхідно EUR10 млн, порахував Мазурчак

Пісенний конкурс "Євробачення-2017" відбудеться, вочевидь, у Києві й переважно бюджетним коштом, заявив співголова партії "Наш край", перший заступник глави Київської міської державної адміністрації в період підготовки і проведення футбольного чемпіонату "Євро-2012" Олександр Мазурчак.

Як повідомляється на офіційному сайті партії "Наш край", за його словами, на підготовку і проведення конкурсу потрібно EUR10 млн. "Найголовніші витрати стосуватимуться обладнання місця проведення концерту. У нас немає ні в Києві, ні в регіонах жодного готового майданчика, який би відповідав умовам проведення такого конкурсу. Але в столиці інфраструктура більше пристосована для цього, тому, швидше за все, фінал "Євробачення-2017" відбудеться саме тут", - заявив О.Мазурчак.

За його словами, практика свідчить, що на такі заходи від спонсорів можна залучити до 10% коштів, усе інше покривається з бюджету. До того ж, за словами співголови партії "Наш край", через обмежену кількість місць на концерт потраплять лише 10-15 тис. осіб, з яких більшість буде киян і гостей столиці з інших українських міст.

Він також наголосив на важливості та престижності проведення фіналу Євробачення в 2017 році. "Це дасть можливість привернути позитивну увагу до Києва і України і, як наслідок, стимулювати розвиток туризму в майбутньому. У світі існує думка, що в Україні йде війна і, зокрема, що в Києві небезпечно. Тому важливо, щоб уряд і влада міста продемонстрували, що здатні гарантувати безпеку тим, хто приїде", - сказав О.Мазурчак.

Отже, заявляє співголова партії "Наш край", владі доведеться докласти значних зусиль, щоб провести "Євробачення" на високому рівні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На південному напрямку ППО знищила три керовані авіаракети Х-59 та п'ять дронів

Окупанти продовжують активні штурмові дії на покровському та придніпровському напрямках

Генштаб: ЗС України посилюють оборону прикордонних районів на харківському напрямку, росіяни втратили тут 133 одиниці особового складу

У Херсоні через ворожі обстріли призупинить роботу Гумштаб і Пункт незламності

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У Вовчанську окупанти розстріляли людину з інвалідністю, розпочато розслідування

У Херсонській області внаслідок російської атаки постраждав голова однієї з місцевих адміністрацій

У Харкові вже троє загиблих і 28 постраждалих

У Вовчанську внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула та одна поранена

Зеленський закликав владу забезпечити повне інформування населення про відключення електрики

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА