09:30 25.05.2016

Ситуація в зоні АТО залишається складною, за минулу добу бойовики 33 рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

1 хв читати
Ситуація в зоні АТО залишається складною, за минулу добу бойовики 33 рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Ситуація в зоні АТО залишається складною, за минулу добу бойовики 33 рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook у середу вранці.

"Противник продовжує інтенсивно обстрілювати наших воїнів в авдіївській промзоні. Вночі бандити кілька разів відкривали там вогонь із гранатометів, зенітних установок і 82-мм мінометів. Вогонь зі стрілецької зброї там практично не вщухає", - йдеться в повідомленні.

На Горлівсько-Світлодарській дузі під ворожими обстрілами зі стрілецької зброї та гранатометів опинилися опорні пункти ЗСУ в районі Зайцевого та Луганського.

Опорні пункти сил АТО неподалік Сокільників, що на Луганщині, двічі були обстріляні з протитанкових керованих комплексів. На тому самому напрямку ворог вів вогонь із гранатометів по захисниках Станиці Луганської.

Неспокійно було і на маріупольському напрямку. Там загарбники з гранатометів обстрілювали українські позиції поблизу Широкиного, Гранітного і Гнутового. Крім того, увечері бойовики спробували прорвати оборону неподалік Новотроїцького. За підтримки бойових машин піхоти, снайперів, вогню з гранатометів противник вдався до штурмових дій. Українські воїни відкрили вогонь на ураження і знищили ворожу БМП, після чого нападники відступили.

За минулу добу зафіксовано прольоти дев’яти ворожих розвідувальних БПЛА.

Після півночі незаконні збройні формування вже чотири рази застосовували зброю. Зокрема, зі стрілецької зброї і гранатометів били в районі Широкиного, Авдіївки та Зайцевого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА