13:23 27.05.2016

14 військовослужбовців ЗСУ дістали поранень за минулу добу в зоні АТО

1 хв читати
14 військовослужбовців ЗСУ дістали поранень за минулу добу в зоні АТО

Жоден український військовослужбовець не загинув, проте 14 були поранені за минулу добу внаслідок бойових дій у зоні АТО, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 14 військовослужбовців дістали поранень. Це сталося внаслідок ворожих обстрілів на донецькому напрямку, а також підривання нашого БТР- 80 на протитанковій міні у Старогнатовці", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

На луганському напрямку противник порушив режим тиші лише один раз - у Станиці Луганській.

Обстановка залишається незмінною на донецькому напрямку. Протягом доби активні бойові дії велися в Зайцевому, Авдіївці і на двох позиціях по периметру донецького аеропорту (Опитне, позиція шахта "Бутовка"). Загалом за минулу добу на донецькому напрямку відбулося 15 ворожих обстрілів, зокрема 12 - із застосуванням мінометів.

На маріупольському напрямку обстановка дещо спокійніша - вчора там сталося 14 ворожих обстрілів, зокрема шість мінометних. Противник порушує режим тиші по всьому фронту, проте найбільша кількість обстрілів відбулася в Красногорівці, в Докучаївську та Широкиному.

А.Лисенко також розповів, що сьогодні вранці бойовики збили БПЛА місії ОБСЄ. Це сталося на південно-західній околиці Горлівки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА