17:23 30.05.2016

Заступниками генпрокурора України призначено Єніна та Теличенко

2 хв читати

Заступником генерального прокурора України, до компетенції якого увійде міжнародне співробітництво та представництво інтересів держави в судах, призначено Євгена Єніна, заступником генпрокурора щодо реформування Генеральної прокуратури України - адвоката Валентину Теличенко, повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

"Заступник генпрокурора, в компетенцію якого входитимуть, передусім, питання міжнародного правового співробітництва, що перебувають на найгіршому рівні всього господарства Генпрокуратури... під загрозою є не лише санкційний список, не лише питання екстрадиції, але і багато інших міжнародно-правових питань, що становлять базу для багатьох резонансних кримінальних проваджень, Євген Єнін", - сказав Ю. Луценко на прес-конференції в понеділок у Києві.

За словами генпрокурора, окрім міжнародно-правової діяльності Є. Єнін займатиметься координацією роботи підтримання державного обвинувачення та представництвом інтересів держави в судах.

Ще одним важливим напрямом його робои, за словами Ю. Луценка, буде співпраця з омбудсменом.

Основним завданням В. Теличенко на посаді заступника генпрокурора буде проведення реформ Генеральної прокуратури України.

"Її завдання – це проведення нових конкурсів до місцевої прокуратури... Туди мають прийти люди з юридичною освітою не з системи. Її (В. Теличенко – ІФ) завдання також - реформа Академії прокуратури за західними стандартами для перенавчання співробітників прокуратури... Також її завдання – введення західних стандартів статистики, що встановлюють саме органи прокуратури", - наголосив Ю. Луценко.

За його словами, завданням В. Теличенко також буде оновлення українського законодавства разом із представниками всіх правоохоронних органів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА