16:28 07.06.2016

Слідство за фактом пожежі на нафтобазі поблизу Василькова майже завершено

2 хв читати
Слідство за фактом пожежі на нафтобазі поблизу Василькова майже завершено

Слідство за фактом пожежі на нафтобазі ТОВ "Побутрембудматеріали", розташованій у Васильківському районі Київській області, практично завершено, залишилося питання встановлення суми збитків, наголошує міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Слідство практично завершено... Одне питання - який розмір збитків", - сказав глава МВС на прес-конференції у вівторок у Києві.

"Факти зловживань встановлено, слідство практично завершено. У нас є лише питання, пов'язане з експертизою, - який розмір збитків з боку "БРСМ". Зокрема нам бракує результатів однієї з екологічних експертиз, яка зараз триває", - розповів А.Аваков.

За його словами, експертизу буде завершено найближчим часом і матеріали буде передано до прокуратури для того, щоб було пред'явлено підозри.

"Там (у розслідуванні цього кримінального провадження - ІФ) є лише нюанси, пов'язані з експертизою", - сказав зазначив.

Як повідомлялося, пожежа на нафтобазі нафтобазі ТОВ "Побутрембудматеріали" в с. Крячки Васильківського району виникла 8 червня 2015 року. Внаслідок НП загинули шість осіб, 15 постраждали. Резервуари з нафтопродуктами горіли майже три доби. 13 червня пожежа відновилася після розгерметизації ємності, витоку палива і подальшого загоряння розташованого поблизу резервуара. 16 червня горіння палива припинилося. Станом на вечір 22 червня перекачування нафтопродуктів з пошкоджених резервуарів на нафтобазі до вцілілих ємностей завершилося.

24 травня поточного року стало відомо, що Головне слідче управління Національної поліції України завершило досудове розслідування пожежі на нафтобазі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

ШААС відхилив апеляційну скаргу "УЕМ" у справі про відновлення видобутку газу на Сахалінському родовищі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА