16:04 09.06.2016

Бойовики з боку Горлівки обстріляли з артилерії житловий сектор біля Торецька

1 хв читати
Бойовики з боку Горлівки обстріляли з артилерії житловий сектор біля Торецька

Внаслідок завданих бойовиками в середу пізно ввечері артилерійських ударів по селищу Південному (Ленінському) Торецької міськради місцеві жителі не постраждали, оскільки встигли сховатися в підвалах, проте був пошкоджений приватний житловий будинок.

Як повідомляє в четвер прес-служба Торецького відділення поліції Бахмутського відділу поліції ГУ Нацполіції України в Донецькій області, артилерійський обстріл з боку окупованої Горлівки був по житловому сектору в районі шахти "Південна" близько 22.30 середи.

"Один зі снарядів вибухнув у дворі між двома будинками по вул. Червоній. Пошкоджено один з будинків, паркан, ворота. Є потрапляння на територію біля шахти. Жителі обох будинків - жінка і подружня пара в цей момент були вдома, ховалися в підвалах. Вони не постраждали", - йдеться в інформації.

У поліції повідомили, що на місці обстрілу працювала слідчо-оперативна група Торецького відділення поліції. За цим фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 1 ст.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА