19:48 17.06.2016

Генпрокуратура України затримала екс-заступника голови НАК "Нафтогаз України" Кацубу

1 хв читати
Генпрокуратура України затримала екс-заступника голови НАК "Нафтогаз України" Кацубу

Генеральна прокуратура України в м.Києві затримала колишнього заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Олександра Кацубу, повідомила прес-секретар генерального прокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган.

"Сьогодні Генеральною прокуратурою України (група В.Жербицького, К.Кулика) в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України в м.Києві затриманий Кацуба Олександр Володимирович, колишній заступник голови правління НАК "Нафтогаз України", один з ключових гравців злочинної організації В.Януковича", - написала Л.Сарган на своїй сторінці в Фейсбук у п'ятницю.

За її словами, О.Кацуба причетний до привласнення 449,9 млн грн коштів НАК "Нафтогаз України".

"О.Кацуба затриманий за статтями 255 (створення злочинної організації) та 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем). Проводяться необхідні слідчі дії і вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу", - написала вона.

Разом з тим, як зазначає інтернет-видання "Українська правда", О.Кацуба, який також раніше був керівником "Чорноморнафтогазу", затриманий у справі компанії "Газ України" 2020 за статтями 255 (створення злочинної організації) та 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА