15:21 22.06.2016

Нуланд прибула до Києва

2 хв читати
Нуланд прибула до Києва

Помічник державного секретаря США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд 22 червня прибула до Києва, повідомляє посольство США в Україні.

Як повідомляється на офіційній сторінці в соцмережі Фейбсук в середу, в Києві В.Нуланд зустрінеться з високопоставленими українськими офіційними особами для обговорення двосторонніх і регіональних питань, зокрема пріоритетних реформ та виконання Мінських домовленостей.

"Після цього вона вирушить в Москву, де обговорить ситуацію в східній частині України та подальші кроки щодо виконання Мінських домовленостей за підтримки країн "нормандської четвірки" і Тристоронньої контактної групи", - сказано в повідомленні посольства.

Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт повідомив о 13.56 в Твіттері про прибуття до Києва В.Нуланд

Як повідомлялося, за інформацією агентства "Інтерфакс-Україна", помічник держсекретаря зустрінеться з представниками Адміністрації президента, ймовірно, із заступником глави АП Костянтином Єлісєєвим, який курирує міжнародну політику.

Джерела агентства стверджують, що зустрічі з президентом України Петром Порошенко не буде, попри те, що раніше вона планувалася. "На цей момент зустріч не запланована, але В.Нуланд зустрінеться з представником АП", - розповів співрозмовник агентства.

Як уже повідомила прес-служба апарату Верховної Ради, під час візиту відбудеться зустріч В.Нуланд зі спікером Верховної Ради України Андрієм Парубієм.

За інформацією агентства "Інтерфакс-Україна", переговори помічника держсекретаря США з фракціями українського парламенту не плануються.

Також у агентства немає підтвердження щодо зустрічі В.Нуланд в Кабінеті Міністрів України.

За останньою інформацією, під час візиту В.Нуланд не спілкуватиметься з українською пресою, хоча за підсумками поїздки, можливо, буде поширено її заяву.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА