16:47 01.07.2016

Порошенко: Прихід в Україну концерну Unilever - підтвердження успішності реформ

1 хв читати
Порошенко: Прихід в Україну концерну Unilever - підтвердження успішності реформ

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із головою британсько-нідерландського концерну Unilever Полом Полманом у зв'язку з відкриттям нового заводу в смт Гостомелі.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба глави Української держави, П.Порошенко привітав керівництво концерну Unilever із рішенням прийти на ринок України і назвав це "підтвердженням успішності реформ, передусім у сфері боротьби з корупцією, дерегуляції та створенні привабливого інвестиційного клімату".

"Прихід британсько-нідерландського інвестора в Україну - добрий знак", - наголосив президент і зауважив, що це найбільший інвестиційний проект компанії з моменту виходу на український ринок.

У свою чергу голова правління компанії Unilever П.Полман зазначив, що вважає "дуже своєчасним саме зараз інвестувати в Україну, як потенційно дуже привабливий і перспективний ринок, який показує економічне зростання".

Він також зазначив, що прихід Unilever в Україну стане добрим прикладом успішного бізнесу для інших компаній на глобальному рівні, а також є "сигналом довіри до українських реформ".

Підприємство концерну Unilever (чайна фабрика) розташоване в смт Гостомель та є інноваційним виробництвом з обсягом 1600 тонн продукції на рік, яке працюватиме за унікальним принципом Zero waste to landfill - повним контролем фабрики за переробкою та утилізацією 100% відходів виробництва і гарантією того, що нічого не потрапить на звалище.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА