09:59 05.07.2016

У понеділок бойовики 63 рази обстріляли позиції сил АТО

1 хв читати
У понеділок бойовики 63 рази обстріляли позиції сил АТО

Незаконні збройні формування за понеділок, 4 липня, 63 рази обстріляли позиції сил АТО, з них 33 обстріли на донецькому напрямку, повідомляє вранці у вівторок прес-центр штабу АТО.

"33 обстріли зафіксовано на донецькому напрямку. Заборонену Мінськими угодами артилерію калібру 122 мм противник використовував по наших воїнах у Зайцевому і Дачі, а 120 мм ворожі міномети обстрілювали Невельське, Опитне, Піски, Кірове", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-центром штабу спецоперації в Фейсбуці.

Згідно з повідомленням, з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів бойовики також вели вогонь по Авдіївці.

На маріупольському напрямку зафіксовано 28 випадків ведення вогню з боку бойовиків. Зокрема, незаконні збройні формування із 120 мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів неодноразово обстрілювали позиції сил АТО в Широкиному і Талаківці.

Під обстрілом із заборонених 120 мм мінометів опинилася також Красногорівка. Крім того, з протитанкового ракетного комплексу бойовики вели вогонь у Гранітному, а з 82 мм мінометів - близько Гнутового.

Як повідомляється, в Луганській області бойовики двічі хаотично відкривали вогонь поблизу Новозванівки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА