11:14 06.07.2016

Печерський райсуд Києва 25 липня розгляне позов адвоката бійця ГРУ Єрофєєва до Порошенка та Матіоса

1 хв читати
Печерський райсуд Києва 25 липня розгляне позов адвоката бійця ГРУ Єрофєєва до Порошенка та Матіоса

Печерський районний суд м. Києва 25 липня 2016 року розгляне позов адвоката, що захищала в українському суді бійця Головного розвідувального управління Генштабу ЗС РФ Євгена Єрофєєва, Оксани Соколовської до президента України Петра Порошенка та головного військового прокурора Анатолія Матіоса про захист честі, гідності, ділової репутації та стягнення моральної шкоди.

"У Печерському райсуді м. Києва 25 липня відбудеться розгляд мого позову до президента і головного військового прокурора", - написала О.Соколовська на сторінці у Facebook.

Як повідомлялося, 10 червня О.Соколовська повідомила, що в канцелярії Печерського райсуду м. Києва зареєстровано її позовну заяву до президента П.Порошенка та головного військового прокурора А.Матіоса про захист честі, гідності, ділової репутації та стягнення моральної шкоди.

"Основними вимогами зазначеної позовної заяви, відповідачами за якою є президент України Петро Порошенко, головний військовий прокурор Анатолій Матіос, генеральна прокуратура України, є спростування недостовірної інформації стосовно адвоката Соколовської О.В. - захисника Єрофєва Є.В., поширеної президентом України на прес-конференції від 03.06.2016 р., а також спростування недостовірної інформації стосовно адвоката, що міститься у виступі головного військового прокурора в ефірі програми Hard Talk.LIVE з Наталією Влащенко 04.06.2016 р.", - зазначила адвокат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА