21:19 25.07.2016

"Смарт-Холдинг" готовий співпрацювати з СБУ і ГПУ, просить не блокувати госпдіяльність підприємств групи

2 хв читати

"Смарт-Холдинг" заявляє про готовність співпрацювати зі Службою безпеки України та Генеральною прокуратурою України і просить не блокувати господарську діяльність входять до групи компаній.

"З огляду на нашу готовність до співпраці, просимо застосовувати методи отримання доказів, які пов'язані з порушенням нормальної життєдіяльності підприємств і окремих посадових осіб групи компаній" Смарт-Холдинг", - ідеться в заяві на сайті групи.

У "Смарт-Холдингу" мотивують своє звернення тим, що власники та посадові особи групи зацікавлені в якнайшвидшому розслідуванні кримінальної справи і уникненні при цьому блокування роботи підприємств, зокрема шляхом проведення обшуків чи інших примусових слідчих дій.

"Смарт-Холдинг" заявляє про свою готовність співпрацювати з органами досудового слідства й надавати всі необхідні документи й інформацію, наявну в нашому розпорядженні, що може сприяти всебічному розслідуванню цього чи іншого кримінального провадження в рамках чинного законодавства", - йдеться в заяві.

Як повідомлялося, 22 липня на низці підприємств "Смарт-Холдингу" на підставі рішень суду відбулися обшуки.

Народний депутат фракції "Опозиційного блоку" і основний бенефіціар "Смарт-Холдингу" Вадим Новинський вважає, що ці обшуки на підприємствах, що входять до сфери інтересів компанії, є атакою на нього як опозиційного політика й мецената Української православної церкви (Московського патріархату).

"Смарт-Холдинг" володіє 23,76% гірничо-металургійної групи "Метінвест", 95% акцій суднобудівного холдингу Smart Maritime Group, 99,97% акцій торгово-фінансової компанії ТОВ "Сантіс". "Смарт" також володіє великими активами в паливно-енергетичній галузі, девелопменті та аграрному секторі.

Основним бенефіціаром "Смарт-Холдингу" є Вадим Новинський.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА