11:07 26.07.2016

Tedis Ukraine спростовує причетність до стеження за знімальною групою "1+1"

2 хв читати

Торгова компанія Tedis Ukraine (раніше - "Мегаполіс-Україна"), найбільший тютюновий дистриб'ютор в Україні, спростовує заяву медіахолдингу "1+1 медіа" про причетність до зовнішньому спостереженні за знімальною групою одного з проектів холдингу.

"Компанія взаємодіє з представниками ЗМІ виключно в рамках законодавства України. Tedis Ukraine не має жодного відношення до стеження за журналістами і їх переслідування. Прес-служба компанії відповідає на запити журналістів у відповідності з законодавством і внутрішньою політикою взаємодії зі ЗМІ", - йдеться в її повідомленні.

Раніше прес-служба "1+1 медіа" повідомила, що 23 липня були зафіксовані нові факти стеження за журналістами проекту "Секретні матеріали", що виходить на каналах групи.

"Під офісом редакції помітили два автомобіля, які супроводжують виїзд знімальних груп і постійно перебувають під будівлею. Відновлення стеження команда пов'язує з розслідуванням дистрибуції сигарет "Тедіс-Україна", на що вказує низка фактів, зокрема, об'єкти спостереження", - наголошується в повідомленні медіахолдингу.

Tedis Ukraine, створена в 2011 році ТОВ "Торгова компанія "Мегаполіс-Україна", в травні 2016 перейменована на ТОВ "Тедіс Україна". Штат компанії налічує 2,645 тис. осіб Регіональна мережа складається з 35 структурних підрозділів на всій території України.

Основними активами "1+1 медіа" є вісім телеканалів з сумарною часткою близько 18,3%, зокрема телеканали "1+1" (близько 10%), "2+2" (4,5%), "ТЕТ" (2,4%) і "ПлюсПлюс" (1,3%), а також супутні бізнеси: інформаційно-новинні майданчики, інтернет-сайти і виробництво контенту. Основним власником групи є Ігор Коломойський.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чоловіки призовного віку, які уточнили свої дані згідно із законодавством, зможуть подати заяви на отримання консульських послуг

Міноборони Франції оголосило про підготовку будівництва авіаносця - наступника "Шарля де Голля"

Зеленський подякував Латвії за рішення надати новий пакет військової допомоги Україні

Умєров представив особовому складу нового голову адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

Комітет міністрів Ради Європи ухвалив важливе рішення на шляху створення Спецтрибуналу щодо злочину агресії РФ

Українська авіація завдала ударів по 12 районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали одного ракетного і 29 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу зафіксовано 96 бойових зіткнень

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 млн

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА