16:20 17.08.2016

Fozzy Group запускає нову торгову мережу магазинів-дискаунтерів

2 хв читати
Fozzy Group запускає нову торгову мережу магазинів-дискаунтерів

Торгово-промислова група (ТПГ) Fozzy Group (Київ) починає розвиток в Україні нової торгової мережі магазинів-дискаунтерів "Траш!" (Thrash!), Повідомляє її прес-служба в середу.

Згідно з повідомленням, перші магазини "Траш!" відкриються в Харкові на просп. Героїв Сталінграда, 171, і на вул. Дружби народів, 279а.

За даними Fozzy Group, в рамках тестування концепції мережі до кінця серпня 2016 року планують відкрити ще вісім магазинів "Траш!" у різних регіонах країни.

Так, три магазини-дискаунтери з'являться в Запоріжжі на вул. Рубана, 27, вул. Кремлівській, 73, і вул. 40-річчя Перемоги, 11а.

Ще два магазини планують відкрити в Кременчуці (Полтавська обл.) на вул. Київській, 5а, і просп. Лесі Українки, 13а.

По одному магазину "Траш!" Fozzy Group має намір відкрити в Києві на просп. Леся Курбаса, 15а, у Львові - на вул. Княгині Ольги, 106, і в Черкасах - на вул. Надпольній, 411.

Як зазначає Fozzy Group, особливістю нової торгової мережі стануть ціни на товари, які будуть переважно нижчими від ринкових.

За словами керівника проекту "Траш!" Михайла Притули, низькі ціни на товари в нових магазинах будуть досягнуті за рахунок оптимізації способів доставки, мінімізації штату співробітників, економії на рекламі і оформленні торгових залів.

За даними Fozzy Group, асортимент мережі магазинів-дискаунтерів "Траш!" налічуватиме близько 1,5 тис. товарних позицій.

ТПГ Fozzy Group працює в Україні з 1997 року. Торгівля продуктами і товарами для дому ТПГ представлена супермаркетами "Сільпо", магазинами преміум-формату Le Silpo, оптовими гіпермаркетами Fozzy, "магазинами біля будинку" "Фора" і "Бумі", непродовольчими товарами - аптеками "Будь здоров", фармацевтичними супермаркетами "Біла ромашка" і магазинами персональної електроніки Ringoo.

Як повідомлялося з посиланням на дані групи компаній, торгові мережі Fozzy Group в 2015 році збільшили товарообіг на 29% порівняно з 2014 роком - до 46,5 млрд грн. У 2015 році ТПГ розширилася на 53 об'єкти торгового напряму, серед них 25 супермаркетів "Сільпо", 27 "магазинів біля будинку" "Фора", один гіпермаркет Fozzy Cash&Carry.

Загальна кількість магазинів на початок 2016 року становила 522, зокрема, 273 магазинів "Сільпо", зокрема три Le Silpo, 10 - Fozzy Cash&Carry, 239 - "Фора".

Основні підприємства промислового напрямку Fozzy Group: ЗАТ "Ніжинський консервний комбінат" (овочева консервація під ТМ "Ніжин"), ТОВ "ВКФ "Варто" (птахофабрика). Ресторанний бізнес групи представлений закладами "У Хромого Пола", "Старомак", "Диван", "У Голема", "Чарка, Кружек і Гачек", "Слов'янський двір", "Фреш-кафе" і La Bodeguita del Medio, Mi Piache, Tatami і Karluv most.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

Медійники закликають замінити Наталію Гуменюк: забороняє висвітлювати воєнні злочини РФ

Генпрокурор: У результаті дій агресора загинуло понад 12 тис. мирних українців, серед них 543 дитини

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

САП передала до суду справу депутата Одарченка, підозрюваного в підкупі голови Держагентства відновлення

Україна провела черговий раунд переговорів з Іспанією щодо безпекової угоди

Міністр військового кабінету Ізраїлю закликає запроваджувати санкції проти Ірану

Ізюмчанку, яка очолила поштове відділення під час окупації міста, засудили до 11 років в'язниці - прокуратура

Колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського оголошено в розшук

У 2023 році в судах розглянули 30% справ за статтями про колабораціонізм і держзраду - рух "Чесно"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА