14:21 22.08.2016

Печерський райсуд Києва відмовився задовольнити позов бізнесмена Іванющенка до нардепа Лещенка

1 хв читати
Печерський райсуд Києва відмовився задовольнити позов бізнесмена Іванющенка до нардепа Лещенка

Печерський районний суд Києва відмовив у задоволенні позову про захист честі, гідності та ділової репутації екс-нардепа фракції Партії регіонів, українського бізнесмена Юрія Іванющенка до народного депутата України Сергія Лещенка (фракція "Блок Петра Порошенка").

"Сьогодні я виграв суд в Іванющенка. Точніше, це "Юра Єнакіївський" подав проти мене позов - і програв. Соратник Януковича взявся судитися після мого ефіру на Savik Shuster Studio від 20 листопада 2015 року, де я нагадав, що Іванющенко був "сморящим" Януковича і перевірявся слідством у справі Майдану на причетність до підвезення до Києва "тітушків", - повідомив С.Лещенко на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

Депутат зазначив, що Ю.Іванющенко доводив у позові, що слово "сморящий" є жаргоном ув'язнених, а оскільки Ю.Іванющенко не сидів у в'язниці, то й "смотрящим" він бути не може. "Щодо "тітушків" йому також не було оголошено підозри, а тому він начебто непричетний", - написав він.

С.Лещенко повідомив, що в понеділок він прийшов до суду і зачитав клопотання про відвід судді Печерського райсуду Ірини Литвинової, яка вела цю справу. "У результаті Литвинова не "відвелася", але водночас... ухвалила рішення на мою користь по суті позову Іванющенка", - наголосив депутат.

Він також виклав на сторінці у Facebook фотокопію цього рішення суду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА