18:55 23.08.2016

Бойовики з опівночі 20 разів стріляли по українських позиціях в зоні АТО

1 хв читати
Бойовики з опівночі 20 разів стріляли по українських позиціях в зоні АТО

Незаконні збройні формування з початку доби у вівторок 20 разів порушили режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Сьогодні вони 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських армійців", - йдеться у зведенні прес-центру (за станом на 18.00) на сторінці у Фейсбуці.

Напружена ситуація склалася на маріупольському напрямку - противник зробив тут збройні провокації, застосувавши заборонену Мінську домовленостями важку артилерію (в районі Мирного і в Сіонітному). Крім того, з 120 мм мінометів бойовики неодноразово обстрілювали українських бійців у Мар'їнці та Водяному. Біля Широкиного ворог стріляв з великокаліберних кулеметів, вУ Старогнатівці вів вогонь зі стрілецької зброї, а поблизу Гнутового задіяв БМП.

На донецькому напрямку вогонь з 82 мм мінометів противник вів у Луганському та Світлодарську, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю застосував поблизу Верхньоторецького. У Світлодарську зафіксована ворожа БМП.

На луганському напрямку противник відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм і автоматичних станкових гранатометів у Кримському, зі стрілецької зброї - в Лопаскіному, поблизу Золотого зафіксований снайперський вогонь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА