20:16 25.08.2016

В. о. начальника Нацполіції Миколаївської області призначено Юрія Мороза

1 хв читати
В. о. начальника Нацполіції Миколаївської області призначено Юрія Мороза

Виконувачем обов'язків начальника Головного управління Національної поліції України в Миколаївській області призначили полковника Юрія Мороза, повідомляє інтернет-видання "Преступности.НЕТ".

Повідомляється, що на представленні нового керівника Нацполіції Миколаївської області були народні депутати, голова обласної ради Вікторія Москаленко та в. о. голови Миколаївської ОДА В'ячеслав Бонь, а також голова миколаївського управління Державної служби з надзвичайних ситуаціях Максим Грицаєнко.

За інформацією видання, в 2005 році Ю.Мороз був заступником начальника київського Управління боротьби з організованою злочинністю (УБОЗ). Його безпосереднім начальником, головою столичного УБОЗ був екс-міністр оборони України Валерій Гелетей. Також Ю.Мороз працював у департаменті з протидії торгівлею людьми, в лютому 2014 року Ю.Мороз був призначений головою міліції м. Києва, але у березні 2014 року він пішов із посади і поступив в підпорядкування міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

25 серпня, наступного дня після резонансної смерті жителя смт Криве Озеро, що настала під час затримання працівниками місцевого райвідділу Нацполіції та дій поліцейських, які застосували фізичну силу і спецзасоби при затриманні, голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе повідомила, що своїм наказом розформувала відділення поліції в Кривому Озері (Миколаївська обл.), і наголосила, що незабаром буде змінено і керівний склад Нацполіції Миколаївської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА