14:12 30.08.2016

Керівництво Львівського холодокомбінату не пов'язує підривання джипа з роботою підприємства

1 хв читати

Голова правління ПАТ "Львівський холодокомбінат" Олег Манохін не вбачає підстав пов'язувати підривання джипа, що належить фірмі, з роботою підприємства або з можливою помстою конкурентів.

"Щодо роботи підприємства останніми роками взагалі немає питань. Підприємство розвивається, збільшує штат, торговельну лінійку. До нас немає запитань ні з боку податкової, ні з боку банків, ні з боку працівників. Із конкуренцією це пов'язувати не можна. Ми тісно спілкуємося з усіма виробниками в Україні, у нас нормальні робочі відносини", - сказав О.Манохін на прес-конференції у вівторок у Львові.

За його словами, холодокомбінат працює в нормальному режимі, а керівництво опікується організацією похорону трьох охоронців фірми. Що стосується пораненого охоронця, то, як уточнив О.Манохін із посиланням на дані медиків, загрози його життю немає, стан середньої тяжкості.

Як повідомлялося, вранці 29 серпня неподалік Львова невідомі підірвали та обстріляли позашляховик, що належить Львівському холодокомбінату, внаслідок чого загинули три охоронці власника підприємства Богдана Копитка, який їхав слідом в іншій машині. Ще одного охоронця ранили, його доправлено до лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА