15:12 03.09.2016

Порошенко очікує найближчим часом рішення МВФ про виділення чергового транша Україні

1 хв читати
Порошенко очікує найближчим часом рішення МВФ про виділення чергового транша Україні

Міжнародний валютний фонд (МВФ) найближчим часом ухвалить рішення про виділення чергового траншу Україні, упевнений президент країни Петро Порошенко.

"На днях, я впевнений, відбудеться засідання МВФ і буде виділено транш, який стане фінансовою опорою для реформ, які проводить президент, прем'єр-міністр, уряд, місцева влада", - заявив він, виступаючи на святкуванні у Вінниці Дня міста в суботу.

Президент також запевнив, що курс на децентралізацію буде продовжено. "Громада, нарешті, сама буде вирішувати, як їй розвиватися, що будувати, яким чином контролювати владу і яким чином нести відповідальність перед громадою. Важливі кроки щодо децентралізації зроблено, і ми рішуче будемо продовжувати цю тверду позицію", - сказав президент.

П.Порошенко додав, що паралельно будуть продовжені й інші важливі реформи в країні. "Можу зазначити, що ми реалізуємо ці реформи, ці зміни в надзвичайно складних умовах: умовах війни", - сказав він.

У цьому контексті глава держави подякував Вінниці та жителям регіону за внесок у захист Вітчизни. "11 тис. вінничан у всіх хвилях мобілізації та добровольцями стали на захист Батьківщини", - наголосив П.Порошенко, особливо відзначивши роль бійців з регіону в захисті Харкова від сепаратизму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА