15:44 07.09.2016

У разі проведення "Євробачення-2017" у Києві конкурс відбудеться у Міжнародному виставковому центрі

2 хв читати
У разі проведення "Євробачення-2017" у Києві конкурс відбудеться у Міжнародному виставковому центрі

Міністр культури України Євген Нищук заявив, що в разі проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" у 2017 році у Києві захід відбудеться в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) на Лівому березі Дніпра.

"Тривалий час визначали, чи можна провести конкурс у Палаці спорту. Питання тут не лише в необхідності проведення Чемпіонату з хокею. Питання в тому, що дуже дорого проводити його реновацію з того проекту, який був поданий. Тому від нього відмовилися і, як можливе місце проведення конкурсу, зійшлися на тому, що МВЦ готовий до проведення такого заходу", - сказав Є. Нищук в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Міністр зазначив, що МВЦ на сьогоднішній день є єдиним місцем у Києві, де за правильної організації можна розмістити 12-14 тис. глядачів.

Є. Нищук додав, що нову арену для проведення конкурсу в Києві побудувати не вдасться, а НСК "Олімпійський" занадто великий і також потребує накриття.

Як повідомлялося, у фінал конкурсу на право проведення "Євробачення" в 2017 році пройшли Київ, Одеса і Дніпро.

Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія заявив, що два з трьох міст мають значні переваги - Київ і Одеса.

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що українська столиця є найкращим претендентом на проведення пісенного конкурсу і висловив обурення фактом затягування прийняття рішення.

Глава Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі закликав провести "Євробачення" в Одесі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА