13:16 12.09.2016

Львівська залізниця підвищить тариф на приміські пасажироперевезення

2 хв читати
Львівська залізниця підвищить тариф на приміські пасажироперевезення

Філія "Львівська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" з 12 вересня 2016 року підвищить тарифи на проїзд пасажирів у поїздах приміського сполучення.

Як повідомила прес-служба львівської залізниці, вартість проїзду становитиме від 6 грн до 29 грн в залежності від дальності поїздки.

Підвищення тарифів зумовлене зростанням витрат на паливно-мастильні матеріали та загальним подорожчанням процесу обслуговування, ремонту та експлуатації рухомого складу.

"На магістралі підрахували, що тільки за серпень 2016 року доходи від перевезення пасажирів у приміському сполученні по території семи областей, які охоплює Львівська залізниця, становили 7,496 млн грн, а експлуатаційні витрати становлять 102,131 млн грн. Отже, тільки за один місяць збитки становлять майже 92 млн грн. Крім того, обласні державні адміністрації з початку 2016 року не компенсували Львівській магістралі ні копійки витрат на перевезення пільговиків у приміському сполученні, хоча регіональний філіал продовжує здійснювати перевезення", - наголошується в повідомленні.

Отже, згідно із затвердженими тарифами, з 12 вересня вартість повного квитка на проїзд у першій зоні (1-20 км) встановлено на рівні 6 грн, у другій зоні (21-30 км) – 8 грн, у третій зоні (31-40 км) – 9 грн, у четвертій зоні (41-50 км) – 12 грн, в п'ятій зоні (51-60 км) – 13 грн і т. д. Вартість проїзду на найдовшу відстань у приміському сполученні (від 221 до 230 км) встановлено на рівні 29 грн.

Для дітей вартість проїзду у першій зоні (1-20 км) становитиме 4,50 грн, а на найдовшу відстань – 21,75 грн.

Для студентів вартість проїзду у першій зоні (1-20 км) становитиме 3 грн, а на найдовшу відстань – 14,50 грн.

"Для порівняння, проїзд громадським автомобільним транспортом приміського сполучення на тотожне відстань коштує в три-п'ять разів більше", - зазначає львівська залізниця.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА