13:38 25.09.2016

У Дніпрі зловмисник застрелив патрульного і поранив його напарницю

2 хв читати
У Дніпрі зловмисник застрелив патрульного і поранив його напарницю

Біля автовокзалу в м. Дніпрі в неділю вранці екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки "Citroen" за порушення правил дорожнього руху, після чого водій іномарки відкрив вогонь з вогнепальної зброї, вбивши поліцейського і поранивши його напарницю.

"Водій автомобіля почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і втік з місця події. Працівник патрульної поліції загинув, його напарниця дастала поранення", - йдеться в повідомленні Департаменту комунікації Національної поліції України, оприлюдненому в неділю.

На місце події виїхали перший заступник голови Нацполіції - керівник кримінальної поліції Вадим Троян і керівник Департаменту карного розшуку Нацполіції Дмитро Головін.

Для пошуку злочинця введено оперативний план "Сирена".

Пізніше народний депутат України, радник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив уточнену інформацію про зловмисника.

"Підозрюваний - Грачов Олександр Андрійович, які перебуває у розшуку за скоєння інших тяжких злочинів. Зник з місця злочину на Сitroen з-ELYSEE номерний знак -AE7053AA, сірого кольору. Якщо Вам що-небудь відомо про місцеперебування вбивці, його зв'язки і контакти, прохання негайно повідомляти за телефоном 102", - написав А.Геращенко.

Крім цього він звернувся до всіх новинних сайтів із закликом поширити у себе цю інформацію, а також порадив О.Грачову негайно прийти до найближчого відділку і здатися поліції.

"Якщо ти будеш ховатися і намагатися відстрілюватися, то згідно з законом про Національну поліцію, ти можеш бути сам застрелений на місці. А так ще маєш шанс отримати довічне", - написав А.Геращенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА