15:40 26.09.2016

Кількість померлих від отруєння сурогатним алкоголем у Харківській області зросла до 13 осіб

2 хв читати
Кількість померлих від отруєння сурогатним алкоголем у Харківській області зросла до 13 осіб

У Харківській області ще одна людина померла від отруєння неякісним алкоголем, кількість госпіталізованих зросла до 22 осіб, повідомила прес-секретар прокурора області Віта Дубовик.

"На сьогодні у нас вже 13 померлих від отруєння сурогатним алкоголем у чотирьох районах Харківської області (Вовчанський район – 8 людей, Ізюмський район – двоє, Харківський - і двоє Борівський – одна людина)", - сказала В. Дубовик на брифінгу в понеділок.

Вона також повідомила, що до лікарень Харкова і області госпіталізовано 22 людини, які отруїлися сурогатом (7 з Вовчанського району, 12 - з Ізюмського, 2 - з Харківської, 1 - з Боровського).

В. Дубовик додала, що одна з підозрюваних у справі (господиня магазинів у Вовчанському районі) категорично відмовилася співпрацювати зі слідством. Двоє інших (господарі магазинів в Ізюмському та Харківському районах) – дають свідчення.

Як повідомлялося, у четвер, 22 вересня, унаслідок отруєння неякісним алкоголем померли 6 мешканців Вовчанського району Харківської області. Станом на ранок неділі, 25 вересня, кількість померлих з тієї ж причини зросла до 12 осіб (8 у Вовчанському районі, 2 у Харківському районі, 2 в Ізюмському районі). Ще 7 отруєних перебувають улікарнях (2 мешканців Вовчанського району, 4 мешканців Ізюмського району та один мешканець Харківського району).

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення товарів з недоброякісної сировини, що призвело до отруєння людей) КК України.

Досудове розслідування за цими фактами проводить слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФСУ в Харківській області.

Перебіг досудового слідства контролює прокуратура Харківської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА