18:23 30.09.2016

Із патрульної поліції Харкова за рік роботи було звільнено близько 100 осіб

2 хв читати
Із патрульної поліції Харкова за рік роботи було звільнено близько 100 осіб

Із патрульної поліції Харкова за рік роботи було звільнено близько 100 осіб, переважно за власним бажанням.

"Станом на сьогодні чисельність особового складу становить 1112 людей. (Ми проводимо) донабір - 100 осіб", - сказала начальник Управління патрульної поліції в Харкові Ольга Юськевич на прес-конференції в п'ятницю в Харкові.

За її словами, за рік роботи патрульної поліції Харкова з її лав було звільнено близько 100 працівників, більшість (60 осіб) - за власним бажанням. Через невідповідність було звільнено сімох людей.

О.Юськевич повідомила, що від початку роботи патрульної поліції в Харкові її працівники прийняли та обробили понад 390 тис. викликів, що надійшли на лінію 102. Патрульним вдалося запобігти 63 самогубствам.

Крім того, вони склали більше ніж 1 тис. 400 протоколів за ст. 178 (розпивання алкогольних або слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п'яному стані), 285 протоколів за ст. 185 (злісна непокора законній вимозі поліцейського), близько 4 тис. протоколів за ст. 130 (керування транспортними засобами в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення тощо.

Із 15,6 млн грн штрафів, які було накладено за порушення правил дорожнього руху, сплачено 9,5 млн грн.

Відповідаючи на запитання журналістів, О.Юськевич повідомила, що за весь цей час сталося 115 ДТП за участю автомобілів патрульної поліції, зокрема 47 - із вини патрульних.

Як повідомлялося, 26 вересня 2015 року 800 харківських поліцейських склали присягу на пл. Свободи й увечері того самого дня вишли на перше патрулювання. Пізніше було здійснено донабір - ще 350 осіб. З урахуванням апарату загальна чисельність управління патрульної поліції Харкова становила близько 1250 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА