18:32 04.10.2016

Поліція розслідує обставини смерті депутата райради поблизу Харкова

1 хв читати

Депутата Красноградської райради (Харківська обл.) Романа Шияна знайдено мертвим у селі Лукашівка - він помер унаслідок вогнепального поранення з рушниці.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області, інформація про подію надійшла до Красноградського відділу поліції 4 жовтня близько 11:00.

"Встановлено, що тіло загиблого було біля ставка, поряд зі сторожкою. Біля нього виявлено рушницю. Загиблим є 45-річний чоловік, житель цього ж села", - йдеться в повідомленні.

Він помер унаслідок вогнепального поранення з рушниці, за попередньою інформацією, в ділянку серця, уточнили пізніше у відділі комунікації облуправління поліції.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство).

Загиблий - депутат Красноградської райради від Аграрної партії України Роман Шиян, підтвердив у коментарі кореспонденту агентству "Інтерфакс-Україна" голова Харківської регіональної партійної організації Аграрної партії Михайло Золотарьов. За його словами, Р.Шиян був керівником сільськогосподарського кооперативу "Родіна" й останніми роками брав участь у судових розглядах, що стосуються землі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА