14:41 06.10.2016

Київ вивчає питання об'єднання аеропорту Жуляни з мережею міської електрички

1 хв читати
Київ вивчає питання об'єднання аеропорту Жуляни з мережею міської електрички

Київська влада вивчає питання підключення міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) до мережі міської електрички, повідомив голова департаменту транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації (КМДА) Сергій Майзель.

"Наступного року у нас є концепція міської електрички: буде сполучення з аеропортом "Жуляни", там буде пересадковий вузол, і ще є кілька напрацювань аеропорту щодо подальшого розвитку підприємства. Ми зацікавлені в тому, щоб створити сучасний хаб для авіаперевезень на прикладі міста Києва", - сказав він відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна" під час Міжнародного авіаційного форуму "Аероконгрес-2016" у Києві в четвер.

На запитання про можливість збільшення маршрутів муніципального транспорту до аеропорту, С.Майзель відповів, що вже сформовано концепцію розвитку громадського транспорту, а саме сполучення тролейбусних маршрутів від аеропорту "Жуляни".

"На наступний року плануватиметься будівництво, цього року вже затверджено проект", - зазначив він.

Раніше повідомлялося з посиланням на заступника голови КМДА Олександра Спасибка про плани завершення будівництва нової під'їзної дороги до аеропорту "Київ" (Жуляни) в 2017 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА