10:22 11.10.2016

Директор НАБУ: З проектом "Стіна" не все гаразд, але говорити про підозрюваних і збиток поки що рано

2 хв читати
Директор НАБУ: З проектом "Стіна" не все гаразд, але говорити про підозрюваних і збиток поки що рано

У рамках розслідування можливої корупційної складової при реалізації проекту "Стіна" необхідно відпрацювати велике коло людей, провести експертизи і встановити, чи мала місце нецільова розтрата коштів, заявляє директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник.

В ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" А. Ситник повідомив, що слідчі органи проводять великий масив роботи у цій справі. "Скажімо так, не все гладко з проектом "Стіна". Необхідно зробити ще дуже багато роботи: фактичний огляд, вивчення кошторисної документації, проведення експертиз, ревізій", - розповів він.

При цьому директор НАБУ наголосив: "Поки що ми бачимо певні невідповідності, але говорити про шкоду та винних осіб ще рано".

Відповідаючи на уточнювальне запитання про те, чи означає це, що слідство ще не наблизилося до пред'явлення підозри, директор НАБУ сказав: "Там за кожну ділянку відповідали різні люди, і досить велике коло людей, яких треба відпрацювати, і відповідно прийняти рішення".

Як повідомлялося, у вересні 2014 року колишній на той час прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про початок проекту "Стіна". Наприкінці 2015 року голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко повідомляв, що реалізація проекту на той час зосереджена на території Чернігівської та Харківської областей.

На облаштування держкордону з РФ в 2016 році виділено лише 60 млн грн з 200 млн грн, запланованих у державному бюджеті України, повідомляє Держприкордонслужба в липні.

Повний текст інтерв'ю буде опубліковано на сайті агентства "Інтерфакс-Україна" у відкритому доступі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА